понеділок, 7 грудня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку привітала військових із професійним святом

У Херсонському художньому музеї ім. О. Шовкуненка відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України. Херсонська філія ПриватБанку мала честь доєднатися до гідних вітань наших захисників - аби традиційно поздоровити військових з їх професійним святом і висловити їм свою шану та повагу.


Кращі з військових отримали в цей день нагороди від керівництва міста і області та від військового командування країни - зокрема, медаллю «Захиснику Вітчизни» був нагороджений солдат Олександр Уродливець.


Пам’ять усіх загиблих вшанували хвилиною мовчання, сім’ям загиблих військових вручили нагороди: орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено старшого солдата Олександра Чернова та молодшого сержанта Ігоря Патука.

За досягнуті успіхи у справі підтримання належного рівня обороноздатності Батьківщини, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 24-ї річниці Збройних сил України ПриватБанк відзначив особовий склад Херсонського гарнізону та обласного військового комісаріату спеціальними винагородами.  


Херсонська філія ПриватБанку щиро дякує військовим за багаторічну дружбу і співпрацю та бажає їм незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я і звершення всіх мрій і побажань. 

Немає коментарів:

Дописати коментар