четвер, 17 грудня 2015 р.

ПриватБанк запустив сервіс замовлення їжі


ПриватБанк і «Сушия» запустили сервіс замовлення їжі в додатку Privat24 для Android (потрібно оновитися до останньої версії). Найближчим часом замовлення їжі буде доступне у веб-версії Приват24 та в додатку Privat24 для iOS.
«Немає нічого дивного в тому, що в Starbucks з’являються банківські відділення, а в нашому банку відкривається цифровий ресторан «Сушия», – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Люди довіряють банку та хочуть користуватися потрібними послугами там, де їм зручно. Замовлення їжі в Privat24 вимагає від користувача мінімум дій».
Для замовлення доставки від «Сушия» потрібно авторизуватися в Privat24, вибрати розділ «Всі послуги», перейти до опції «Замовлення їжі», визначитися з потрібним розділом меню, вибрати страви та покласти їх у кошик, зазначити адресу та бажаний час доставки, оплатити замовлення. Увесь цикл замовлення та оплати здійснюється в Privat24, що позбавляє від необхідності вводити дані банківської картки.
«Сьогодні ми всі живемо в умовах мультизадачності й цілком передбачувано віддаємо перевагу тим рішенням, які дозволяють ефективно виконувати відразу кілька завдань, – зазначив Євген Сандрак, керівник бізнес-підрозділу доставки «Сушия». – Запуск доставки «Сушия» через Privat24 – це ще один крок назустріч нашим клієнтам. Тепер вони зможуть замовляти улюблені страви за допомогою звичної онлайн-системи, яка вже дозволяє їм вирішувати безліч побутових питань – від грошових переказів до оплати різних послуг. Сподіваємося, що користувачі Privat24 оцінять нову гастрономічну опцію та стануть постійними клієнтами нашої служби доставки».
Відвідувачам онлайн-ресторану Privat24 будуть доступні спеціальні акції та додаткові знижки, а також можливість придбання в два кліки подарункових карток на онлайн-замовлення або відвідування оффлайн-ресторанів мережі «Сушия».
«Сушия»
Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована в 2006 році та складається з 40 ресторанів у 12 містах України: Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Черкасах і Чернівцях. Щомісяця обслуговує понад 350 000 гостей, має власну службу «Точна доставка». Детальна інформація про мережу ресторанів «Сушия»www.sushiya.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар