середу, 16 грудня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку підтримала конкурс для дошкільників «Крок до зірок»

Херсонська філія ПриватБанку виступила партнером проведення фінального арт-свята переможців «Сузір’я талантів» у рамках міського конкурсу «Крок до зірок». ПриватБанк надав організаторам свята допомогу в придбанні подарунків для переможців творчого змагання.



Яскравий концерт «Сузір’я талантів» та церемонія нагородження лауреатів відбулися на базі Херсонської загальноосвітньої школи I-III ступенів №41 Херсонської міської ради. У ньому взяли участь 92 дитини віком від 3 до 6 років із 19 дошкільних навчальних закладів обласного центру.



Переможців визначали у трьох номінаціях:«Хореографія», «Співи, гра на музичних інструментах» та «Спортивний, оригінальний жанр». Подяками міського голови були нагороджені музичні керівники та колективи ДНЗ №13, НВК №7, НВК №56; вихованець ДНЗ №12 Олександр Лаптух і вихованка ДНЗ №53 Євгенія Савченко.



За підтримку обдарованих і талановитих дітей, стимулювання розвитку їх творчого потенціалу, активну участь у проведенні міського дитячого конкурсу «Крок до зірок» начальник управління освіти Херсонської міської ради Юрій Ніконов оголосив подяку керуючій Херсонською філією ПриватБанку Олені Бельмезі.



Херсонська філія ПриватБанку постійно надає підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах. Серед них - близько 3 тисяч співробітників 70 дошкільних освітянських установ.
   
   

Немає коментарів:

Дописати коментар