середу, 30 грудня 2015 р.

У дні зимових свят Херсонська філія ПриватБанку працюватиме в режимі онлайн


У період новорічних і різдвяних свят Херсонська філія ПриватБанку обслуговуватиме клієнтів цілодобово, без вихідних та перерв, в онлайн режимі 24/7/365. Будуть функціонувати усі дистанційні сервіси, термінали самообслуговування і банкомати. Однак надання певних послуг та продуктів для клієнтів у відділеннях банку у новорічний та різдвянний період буде обмежено. Здебільшого це стосуватиметься корпоративного сектору - обслуговування юридичних осіб та підприємців, регламентованого Системою електронних платежів НБУ.

1, 3 та 7 січня в усій країні та віддііленнях Херсонської філії ПриватБанку є вихідними.

2, 8 і 9 січня працюватимуть чергові відділення:
- "Центральний офiс" (пр. Ушакова, 43),
- “Таврійське” (пр. 200-річчя Херсона, 32),

- “Днiпровське" (вул. Миру, 18).
 


З 4 по 6 січня включно усі відділення Херсонської філії ПриватБанку працюватимуть у звичному режимі.

Протягом святкових днів без вихідних працюватиме сервіс Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, за допомоги яких можна оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок або рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги. Скористатися популярними послугами і сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів тощо) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

Також у передноворічний період Херсонська філія ПриватБанку переходить на окремий графік інкасації банкоматів та терміналів самообслуговування, аби забезпечити доступ до готівки для всіх клієнтів у повному обсязі.

Немає коментарів:

Дописати коментар