пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Херсонка Ірина Золотоноша стала переможцем першого етапу акції “Комуналка у Приват24 з MasterCard”




1 листопада стартувала акція “Комуналка у Приват24 з MasterCard”, головним подарунком якої є 1 000 грн на оплату комунальних послуг. Херсонка Ірина Золотоноша стала однією з 50 переможців листопада - вона взяла участь у акції і отримала 1000 гривень.

Ірина Золотоноша - закрійник-модельєр, приватний підприємець; давній, вірний і активний клієнт Херсонської філії ПриватБанку. Використовує найрізноманітніші банківські продукти і виховує трьох донечок - Настю (2 роки), Катерину (5 років) та Софію (6 років). При народженні кожної з них родині дуже допомагала кредитна карта. Зараз завдяки “Скарбничці” накопичуються кошти на ремонт дитячої кімнати. А перемога в акції по оплаті комуналки принесла родині дуже доречні 1000 гривень - особливо напередодні новорічних свят і дня народження (маму вітали 17 грудня).

- Насправіді приємна несподіванка, це дуже вчасна і потрібна підтримка для багатодітної родини! Соціальні виплати завжди затримують - а тут ми виграли і отримали таку гарну допомогу, - говорить переможниця акції Ірина Золотоноша.


Акція “Комуналка у Приват24 з MasterCard” триває до 31 січня 2016 р. Ви здійснюєте комунальні платежі в Приват24 з картки MasterCard – а наступний рахунок за комуналку оплачує ПриватБанк!

Умови акції надзвичайно прості та вигідні. Все, що треба зробити, – зареєструватися в акції на сайті pb.ua/plat та здійснити від 5 комунальних платежів в інтернет-банку Приват24 (розділ «Мої платежі») зі своєї картки MasterCard.

Головний подарунок – 1 000 грн на оплату комунальних послуг. Перші 100 000 клієнтів, які зареєструються та виконають умови акції, отримають 5 грн на рахунок мобільного телефону. Щомісяця перемогу здобувають півсотні  клієнтів з усієї України. Переможцем акції клієнт може бути лише раз за весь її період.

Організатор осінньо-зимової акції “Комуналка в Приват24 з MasterCard” - ПриватБанк. Відповіді на всі запитання клієнти можуть отримати цілодобово і безкоштовно з мобільних телефонів за номером 3700.

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011р.

Немає коментарів:

Дописати коментар