вівторок, 19 січня 2016 р.

Жителі Каховки тепер можуть отримати онлайн дві нові адміністративні послуги

З 13 січня 2015 року жителі Каховки можуть вільно користуватися новою адміністративною послугою по встановленню статусу батьків та дитини з багатодітної сім’ї. Це вже друга адміністративна послуга, яка за допомоги порталу IGov стала доступною каховчанам. Адже з 23 грудня 2015 року було запроваджено отримання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.



Процес надання адміністративних послуг для жителів Херсонщини набирає обертів завдяки підтримці обласної влади та волонтерів проекту iGov – електронного порталу з надання адміністративних послуг населенню. Шляхи запровадження цієї системи на Херсонщині один із засновників порталу адміністративних послуг для громадян України iGov Дмитро Дубілет 24 листопада 2015 року обговорив з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Путіловим, міським головою Володимиром Миколаєнком та численними волонтерами.

Портал iGov.org.ua зроблено волонтерською командою iGov у рамках боротьби з корупцією в Україні та вдосконалення бізнес-процесів у наших державних органах. Один із ідеологів проекту, IT-директор ПриватБанку Дмитро Дубілет постійно здійснює на своїй сторінці у Facebook огляди доданих послуг.

Для того щоб мешканцям Каховки було встановлено статус батьків та дитини з багатодітної сім’ї, потрібно лише зайти на сайт igov.org.ua, пройти авторизацію з підтвердженням особи через BankId та заповнити форму.
При заповненні форми необхідно вказати контактні дані, адресу реєстрації, e-mail і телефон заявника та завантажити копії паспортів батьків і свідоцтва про народження дітей.

У 2016 році спеціалісти проекту iGov планують перевести в електронну форму всі існуючі адміністративні послуги та підключити до них усі райони і міста Херсонської області. “За Херсонську область я спокійний, електронні послуги тут будемо впроваджувати швидко”, - прогнозує менеджер iGov Дмитро Дубілет.

Немає коментарів:

Дописати коментар