понеділок, 25 січня 2016 р.

У 2015 році клієнти Херсонської філії ПриватБанку віддали перевагу автомобілям східного виробництва

У 2015 році кредитні авто в ПриватБанку придбали близько 50 херсонців. Найпопулярнішими виявилися моделі східного виробництва - СHERY,
CHEVROLET, KIA та MITSUBISHI (кожну з них обирали по 4 покупці). Трохи менш популярними виявилися БОГДАН і FORD - куплено по 3 авто.



У Херсонській області продовжує набирати розмаху кредитна програма "Авторозстрочка" від ПриватБанку, яка дозволяє його клієнтам користуватися новим автомобілем відразу ж після підписання договору з Банком. Тепер весь процес придбання авто - від вибору моделі до отримання техпаспорту і ключів від машини - може зайняти не більше 2 годин.

Більшість автомобілів, які продаються через "Авторозстрочку" ПриватБанку, вже пройшли реєстрацію в ДАІ, причому адміністративні та фінансові витрати, пов'язані з реєстрацією машини, Банк бере на себе.

"Вибрав машину, отримав кредит - і поїхав, тепер не потрібно витрачати час і гроші на відвідування банків, автосалонів, авторинків, реєстрацію автомобіля в держорганах, - зазначає старший спеціаліст із продажу автомобілів Херсонського філіалу ПриватБанку Олександр Власенко. - Тільки на цьому можна заощадити кілька тисяч гривень та купити що-небудь корисне для машини, комплект зимової гуми, наприклад". "Авторозстрочка" також дозволяє заощадити час на пошук моделі автомобіля і програми кредитування.

Покупцеві не потрібно ходити по авторинках, автосалонах і банківських відділеннях - вибрати своє авто можна прямо на майданчиках банку або на сайті Банку. Інформація про автомобілі, як нові, так і з пробігом, що ПриватБанк пропонує до продажу, розміщена на сайті www.planetavto.com.ua.

Аби візуально оцінити авто, зовсім не обов’язково їхати на автомайданчик банку. На сайті викладені першочергові дані про авто та його фото. Ціни на автомобілі в ПриватБанку не відрізняються від ринкових, а умови розстрочки на авто доступні більшості клієнтів - купити машину можна з мінімальним початковим внеском, виплачуючи її вартість частинами до 5 років. Сьогодні на сайті  www.planetavto.com.ua Херсонська філія ПриватБанку пропонує до продажу 16 авто - відповідно 8 з пробігом та 8 для бізнесу.

Немає коментарів:

Дописати коментар