четвер, 28 січня 2016 р.

Кількість херсонців, що купують залізничні квитки в ПриватБанку, збільшилася більше ніж у двічі

Ось уже 4 роки ПриватБанк пропонує своїм клієнтам унікальний сервіс - придбання залізничних квитків. У дні новорічних та різдвяних свят цим сервісом скористалися майже 18 тисяч жителів Херсонщини - це у понад 2 рази більше у порівнянні з таким же періодом попереднього року (відповідно 17 938 та 7 724 квитків).


Жителі Херсонської області можуть купувати електронні квитки на поїзд у будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування і в Приват24. Електронний квиток не обов'язково обмінювати на паперовий проїзний документ в касі залізничного вокзалу. Для посадки в поїзд провідникові необхідно пред'явити роздрукований електронний квиток (посадочний документ) і документ, що засвідчує особу. Купувати квиток в ПриватБанку можна за 45 днів до відправлення поїзда.

Важливою перевагою покупки квитка в ПриватБанку є те, що Ви бачите всі вільні місця у всіх вагонах потягу, самостійно обираєте зручний варіант і додаткові послуги, керуючи вартістю квитка.

"Ми не просто надаємо можливість купити квиток, але і консультуємо клієнтів, забезпечуємо підтримку від моменту бронювання місця до посадки в поїзд, - говорить заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. - Наші співробітники у відділенні допоможуть кожному клієнтові вибрати і придбати квиток на найбільш зручний рейс».

На сьогоднішній день у Херсонській області працюють 76 відділень ПриватБанку, 190 банкоматів та 355 терміналів самообслуговування. Серед найбільш популярних сервісів ПриватБанку - не тільки придбання квитків на транспорт та оплата комунальних послуг, але й можливість оформити депозити, купити білети на різноманітні заходи і забронювати онлайн готель або апартаменти на будь-який смак чи гаманець.

Немає коментарів:

Дописати коментар