понеділок, 23 січня 2017 р.

ПриватБанк безкоштовно замінить клієнтам картки, які можуть некоректно працювати з безконтактними платежами

ПриватБанк оголосив про програму безкоштовного перевипуску своїм клієнтам майже 10 000 чіпових платіжних карток, які з технологічних причин, можуть некоректно працювати при здійсненні платежів або оплати товарів у торговій мережі. Як повідомили в банку, програма безкоштовного перевипуску торкнеться власників майже 1% від загальної кількості чіпових карток, випущених банком.

“Ми приносимо вибачення клієнтам, які зіткнулися з такою технічною проблемою і абсолютно безкоштовно випустим для них нові картки в будь-якому зручному відділенні, - каже керівник роздрібного бізнесу ПриватБанку Олексій Шабан. - Причиною некоректної роботи чіпів у частини випущених банком карток, зокрема, в транспортній мережі, є збої в обробці параметрів при зчитуванні інформації з чіпів певного типу і виробника, який використовувався при випуску однієї з партій наших карток".

ПриватБанк звертає увагу клієнтів, що власники карток, які потрапили до програми перевипуску, можуть без проблем здійснювати операції в банкоматах, мережі інтернет та Приват24. Отримати нову картку клієнти банку зможуть без додаткової оплати в будь-якому відділенні банку, в якому буде це зробити зручніше.

Інформацію про те, чи потрапляє картка в програму безкоштовного перевипуску і порядку заміни карток можна отримати цілодобово за безкоштовним телефоном клієнтської підтримки 3700.

Немає коментарів:

Дописати коментар