четвер, 26 січня 2017 р.

Херсонці можуть розраховуватися картками більше ніж у 3000 закладів області

ad25d2.jpg

Протягом 2016 року ПриватБанк установив платіжні термінали у 3197 торгових точках Херсонщини - у 2015-му їх було майже на 300 менше. Таким чином жителям області не потрібно носити з собою готівку, а просто розраховуватися пластиковими картками.

- Кількість тих, хто розраховується безготівковим способом, зростає щодня, – розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – Наявність POS-терміналів дозволяє обслуговувати клієнтів якісно та швидко. Завдяки еквайрингу не тільки збільшується обіг торгової точки, але й зменшується ймовірність шахрайства покупця та персоналу - наприклад, щодо фальшивих купюр.

Для покупців це вигідна можливість розраховуватися кредитними коштами, не сплачуючи комісію за зняття готівки. 

З еквайрингом від ПриватБанку власники торгових точок отримують безліч додаткових сервісів: безкоштовні виписки в електронному вигляді, навчання персоналу роботі з обладнанням, ремонт або заміна обладнання в разі поломки, рекламні матеріали для брендування торгових точок, витратні матеріали для POS-терміналів. При цьому скорочуються витрати на інкасацію або здавання виручки, а також з’являється можливість приймати оплату за допомоги безконтактної технології PayPass - це значно підвищує швидкість обслуговування клієнтів.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар