пʼятницю, 27 січня 2017 р.

У Запоріжжі відкрили “Європейське” відділення ПриватБанку

На центральному проспекті Запоріжжя з’явилося нове “Європейське” відділення ПриватБанку з сучасним відкритим форматом обслуговування. У відділенні встановлено банкомат із цілодобовим доступом до нього та термінали самообслуговування, користуватися якими клієнти також зможуть у будь-який час. Також, що досить важливо, відділення пристосоване для обслуговування клієнтів з обмеженими можливостями.

“Наші технічні можливості, технологічні інновації, фірмовий формат обслуговування подобаються клієнтам, - каже директор Запорізької філії ПриватБанку Віктор Остапенко. - Депозити, грошові перекази, оплата комунальних послуг, придбання залізничних квитків, оформлення платіжних карток - дуже затребувані послуги, які привертають увагу клієнтів. Щоб не перевантажувати діючі відділення, в тих районах, де є великий попит на банківські послуги, ми планомірно відкриваємо нові сучасні відділення”.

Співробітники відділення ПриватБанку замість комп'ютера використовують у роботі компактні планшети. Підтримуючи безпосередній контакт з клієнтами, банківські “феї” навчають їх користуватися різноманітними зручними додатками. Наприклад, показують на практиці, як за допомогою Інтернет-банку Приват24 можна швидко та просто здійснити переказ, сплатити за комунальні послуги, придбати побутову техніку або смартфон у  безпроцентну розстрочку.

Немає коментарів:

Дописати коментар