вівторок, 28 березня 2017 р.

У Херсоні почала працювати технологія миттєвої оплати комунальних платежів через QR-коди

Жителям Херсона стала доступна технологія миттєвої безконтактної оплати комунальних платежів за допомоги QR-кодів і мобільного додатка Privat24. Першим херсонським партнером цього інноваційного проекту виступила компанія “Укрком” - надійний оператор зв’язку, що працює на ринку телекомунікацій з 1992 року.

- Для впровадження технології миттєвої оплати комуналки без черг і комісій абсолютно відсутня потреба витрачати додаткові кошти, – пояснює заступник керівника Бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін.. – Сьогодні ми пропонуємо всім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, що приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології. Ще раз підкреслюю, що ця послуга є повністю безкоштовною.

Оплата комунальних платежів за допомоги QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомоги планшета співробітника відділення.

Як повідомляє прес-служба банку, наразі миттєва оплата комуналки працює більше ніж у 10 містах, а найближчим часом безконтактно оплачувати комунальні платежі можна буде в будь-якій точці країни. За детальнішою інформацією щодо впровадження нового сервісу в Херсонській області можна звертатися до Віктора Ніжуріна за тел. (066) 9244745, (068) 2770745, електронна адреса - viktor.nizhurin@privatbank.ua.

QR_Ukrcom_scr.png

Немає коментарів:

Дописати коментар