пʼятницю, 31 березня 2017 р.

У Херсонській філії ПриватБанку відкрито вакансії касирів каси перерахунку

У Херсонській філії ПриватБанку з'явилися нові вакансії. Сьогодні найбільший банк України запрошує на роботу касирів каси перерахунку, які будуть здійснювати:

  • роботи по якісному перерахунку виручки клієнтів,
  • операції по завантаженню та розвантаженню банкоматів і терміналів, обробку купюр, інкасованих у відділеннях банку,
  • сортування та формування грошової готівки,
  • вилучення з обігу старих купюр, сумнівних банкнот і монет, якісну підготовку здачі коштів у НБУ,
  • своєчасне відображення всіх операцій у програмних комплексах.

privatbank.jpg

“Робота у нашому колективі побудована таким чином, щоб допомогти кожному швидко адаптуватися та увійти в режим роботи, - розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Головне, що у ПриватБанку є система бонусів та преміювання. Це означає, що кожен безпосередньо може впливати на рівень свого доходу”.

Серед головних вимог до кандидатів на посаду касирів каси перерахунку - середня спеціальна освіта, висока швидкість механічної роботи, вміння користуватись комп'ютером, пунктуальність та педантичність, чесність і здатність до навчання, міцне здоров'я, бажано мати навички роботи з готівкою. Перевага надається кандидатам, які пройшли онлайн-практику і отримали сертифікат на practice.pb.ua.

Графік роботи плаваючий - 2 через 2 доби. Нічні зміни з 08:00 до 20:00, денні - з 08:00 до 20:00. Пропонована заробітна плата - від 6 600 грн (цільовий дохід - 7700 грн).

Разом з роботою у великому надійному банку Ви отримуєте щорічну оплачувану відпустку, систему пільгового кредитування, участь у програмі недержавного пенсійного фонду.

У ПриватБанку відразу помічають здібних співробітників. Багато з тих, хто спочатку сприймає посаду як тимчасовий варіант, залишаються з ПриватБанком. Тут працює безліч програм навчання, завдяки яким кожен працівник може підвищувати свою кваліфікацію і розвиватися професійно. Також щорічно проводяться веселі корпоративні заходи для любителів спорту та здорового способу життя.

Також Херсонська філія ПриватБанку запрошує на роботу касирів-операціоністів, водіїв-інкасаторів, спеціалістів з обслуговування клієнтів та менеджерів з обслуговування корпоративних клієнтів.

Отримати більше інформації та заповнити анкету можна на сайті ПриватБанку. Додаткові питання - за тел. +38 (096) 094-90-10 (рекрутер Наталя Володимирівна). Резюме можна надсилати на E-mail: natalja.romanjuk.03@privatbank.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар