пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку відкрила продаж квитків на додаткові літні поїзди
       
Для зручних подорожей пасажирів у період відпусток Херсонська філія ПриватБанку вже відкрила попередній продаж квитків на 13 літніх потягів. Починаючи з кінця травня і до середини вересня вони курсуватимуть із Києва, Львова, Дніпра та Харкова  до південних курортів нашої країни: Бердянська, Генічеська, Одеси і Херсона.

Зокрема, у напрямку Генічеська будуть курсувати літні поїзди:
  • №282 Київ – Генічеськ, з 1 по 13 червня через день, з 15 червня по 1 вересня щоденно, з 3 по 15 вересня через день;
  • №190/244/189 Дніпро, Кривий Ріг – Генічеськ, з 10 червня по 10 вересня через день;
  • №232/231 Генічеськ – Івано-Франківськ, з 11 червня по 11 вересня через день.


У напрямку Херсона курсуватимуть літні поїзди:
  • №256/255 Львів – Херсон, з 26 травня по 17 вересня через день;
  • №265/266 Харків – Херсон, з 3 червня по 5 вересня через день.






- Придбати квиток на поїзд можна всього за пару кліків через свій смартфон, комп'ютер або в найближчому терміналі самообслуговування, - говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - Усі наявні квитки на додаткові поїзди вже доступні у вільному продажу. Попит на них дуже великий, тому рекомендую клієнтам поквапитися.

Продаж квитків на додаткові поїзди стартував у всіх відділеннях та терміналах самообслуговування ПриватБанку. Придбати квиток на необхідний рейс та обрати найзручніші місця, скориставшись схемою вагону, можна також на спеціальному сайті bilet.pb.ua та в Приват24.

Регіональний прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує, що електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на «паперовий» еквівалент. Окрім залізничних квитків, у ПриватБанку також можна швидко і зручно придбати квитки на автобус або літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.

Немає коментарів:

Дописати коментар