пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Програма Приватбанку "КУБ" допомагає розвивати економіку Херсонщини

ПриватБанк продовжує розвивати програму КУБ - Країна успішного бізнесу.  Вона допомагає всім охочим почати свою справу, а вже діючим підприємцям та юридичним особам отримати доступні мікрокредити й користуватися безкоштовними консультаціями спеціалістів. Організатори КУБу впевнені: розвиток справжнього підприємництва сьогодні для України є одним із найбільш пріоритетних шляхів виходу з кризи.



- Ця програма допомагає підприємцям України і зокрема Херсонщини - вона надає бізнесу і населенню можливість отримувати кредити швидко та прозоро. За рік існування КУБ став потужним поштовхом для розвитку бізнесу і самозайнятості, пожвавив ринок кредитування та збільшив кількість робочих місць в країні, – розповіла керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега і додала, що за 2 роки банк планує створити 1 000 000 нових робочих місць.

Першою представницею Херсонщини, яка отримала фінансування за допомоги сервісу мікрокредитування «КУБ», стала скадовський приватний підприємець Оксана Лебедєва. Наступними в області успішними учасниками проекту стали підприємство «Автоагроексперт-Південь», яке отримало в кредит 89 000 грн, та магазин “Кооператор” із Нововоронцовки (50 000 грн). Кількість профінансованих проектів постійно зростає - при цьому особливу активність продовжують виявляти жителі Скадовська (близько 30 проектів).



Приватний підприємець Оксана Сідельникова є власницею ресторану «Касабланка», який знаходиться у парковій зоні. За пропозицією керівника “Шуменське-2” Владислави Квашенко звернулася долучилася до програми для оновлення літнього майданчика і досить швидко отримала необхідні 150 тис. грн.

- Насправді наша співпраця виявилася довгою, вигідною та плідною, - говорить Оксана Іванівна. - Ми вчасно завершили всі роботи по створенню максимально комфортного місця для релаксу та відчули потребу і бажання придбати новий посуд та оздоблення для ресторану. Це нам дійсно необхідно, адже ми спеціалізуємося на проведенні весільних церемоній. Подали другу заявку на сторінку КУБу - і знову без жодних проблем отримали фінансування, цього разу 200 тис. грн.




Керівник ТОВ “ВІКОЛ-ЕКСПО” із селища Правдине Білозерського району Віктор Нікітенко також уже двічі успішно скористався можливостями програми КУБ. Він працює в бізнесі 12 років і з початком надзвичайно гарячого для аграріїв сезону відчув потребу у залученні додаткових коштів для купівлі нового обладнання.

- Умови проекту дійсно привабливі, щиро дякую нашому менеджеру Олені Волковій за вчасні консультації та підтримку, - каже Віктор Анатолійович. - Напевно, буду і далі продовжувати співпрацю з ПриватБанком за цим та іншим напрямками. Зокрема, мене зацікавила програма АгроКУБ - вона може допомогти не тільки створити нові робочі місця, але й зберегти існуючі. Повірте, за сучасних умов це дуже важливо.  

Проект КУБ передбачає не тільки інвестиції в малий і середній бізнес. У рамках програми працює «Бізнес-інкубатор» для підприємців-початківців, де можна отримати знання, професійні консультації та супровід бізнес-проектів. А широке поширення практики компенсації з місцевих бюджетів кредитних відсотків може дати додатковий поштовх для розвитку малого і середнього бізнесу.

З початку реалізації програми КУБ в Україні було профінансовано 12088 проектів - при цьому в 2016 році 6079, а з початку 2017-го вже 6009. На Херсонщині з початку року підтримку отримали 146 заявок - 86 у першому кварталі і 60 у другому. Умови фінансування поступово стають ще більш вигідними та зручними.





Немає коментарів:

Дописати коментар