четвер, 11 травня 2017 р.

Херсонський пенсіонер збільшив свою пенсію удвічі через ПриватБанк


Херсонець Анатолій Проценко став переможцем акції “Друга пенсія від ПриватБанку”. Урочисте нагородження відбулося 10 травня у Центральному офісі Херсонської філії ПриватБанку. Протягом трьох місяців чоловік отримуватиме ще одну пенсію в розмірі тієї, яку йому виплачує Пенсійний фонд. В акції брали участь всі клієнти поважного віку, незалежно від дати оформлення картки для виплат.



Акція “Друга пенсія від ПриватБанку” проходила з нагоди 25-ї річниці банку в період з 19 березня по 20 квітня 2017 року. За результатами розіграшу, власниками “другої” пенсії від ПриватБанку стали 25 пенсіонерів з різних областей України.

- Я є клієнтом ПриватБанку дуже давно і наполегливо раджу його іншим, - говорить Анатолій Проценко. - Оплачую комуналку та інші послуги тільки в Приват24, здійснюю перекази та інше виключно через Інтернет - це дуже швидко і зручно. Вітаю Приват з ювілеєм і щиро дякую за щедрий виграш!
 
Користування пенсійною карткою для виплат надає клієнту чимало пільг:
  • оплата комунальних послуг без комісій;
  • безкоштовний випуск та обслуговування картки;
  • безкоштовне надання виписки у відділеннях ПриватБанку;
  • безкоштовне зняття готівки у всіх банкоматах на території України;
  • нарахування пенсії та грошової допомоги з Пенсійного фонду без комісії.

Банк щорічно отримує від держави підтвердження прав на виплату пенсії. ПриватБанку довіряють нарахування пенсії понад 3 млн клієнтів по всій Україні.

- 91865 осіб поважного віку, або кожен третій пенсіонер області, обрали ПриватБанк та отримують пенсії у 76 відділеннях, що розміщені у найзручніших місцях обласного та усіх районних центрів Херсонщини, - розповідає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега - Для нас це найважливіший показник лояльності та довіри. Ми любимо та шануємо своїх клієнтів, постійно розвиваємося, аби зробити наші сервіси більш комфортними та доступними для всіх - від юніорів до пенсіонерів.
 
Якщо до цього часу у вас немає пенсійної картки ПриватБанку  - це не проблема. Її можна безкоштовно, за 2 хвилини, оформити у будь-якому відділенні ПриватБанку. Якщо ви не маєте змоги відвідати відділення особисто, працівники банку здійснюють доставку пенсійної картки додому.

ПриватБанк обслуговує пенсіонерів із 2000 року та завжди залишається лідером серед банків за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомоги пенсійної картки ПриватБанку. Для участі в акції “Друга пенсія від ПриватБанку” зареєструвалися 1605 пенсіонерів Херсонської області. Про інші акції та послуги ПриватБанку можна дізнатися на офіційному сайті.

Відеосюжет про нагородження переможця можна подивитися тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар