вівторок, 30 травня 2017 р.

ПриватБанк розширив мережу терміналів самообслуговування на курортах Херсонщини

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування. Спеціально до початку курортного сезону Херсонська філія ПриватБанку відкрила 8 нових зон самообслуговування в населених пунктах, розташованих на узбережжі Чорного та Азовського морів.



Нові термінали самообслуговування установлено за наступними адресами:

  1. Залізний Порт, вул. Шкільна, 47 А, пансіонат “Хвиля”.
  2. Залізний Порт, вул. Морська, 18 А, пансіонат “Караван”.
  3. Залізний Порт, вул. Морська, 25 Д, ринок “Приморський”.
  4. Залізний Порт, вул. Шкільна, 57, пансіонат “Прибій”.
  5. Більшовик (Приморськ), вул. Приморська, район ринку.
  6. Лазурне, вул. Торгова, район ринку.
  7. Щасливцеве, вул. Леніна, 77.
  8. Генічеська Гірка, вул. Азовська, 8а.

- Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільних телефонів та платіжних карт, депозитних вкладів і кредитів, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення і отримання грошових переказів, - розповідає заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. - Розширення мережі терміналів самообслуговування забезпечить додатковий комфорт нашим клієнтам.

У розпал курортного сезону банківські модулі ПриватБанку обслуговують не тільки своїх клієнтів, але і власників карт інших банків, чиї банкомати в найпопулярніших точках морського узбережжя Херсонщини не встановлені. У зв'язку з підвищеною популярністю і затребуваністю послуг терміналів самообслуговування прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує клієнтам про можливості безготівкового розрахунку за послуги і товари в точках, де встановлені наші термінали.

Операції по рахунках можна здійснювати за допомоги SMS-банкінгу, дзвінків за безкоштовним телефоном 3700, мобільних додатків і багатьох інших послуг віддаленого банкінгу. Особливу увагу прес-офіс рекомендує звернути на швидкість і зручність використання Інтернет-банку «Приват24», який дає цілодобовий доступ до ваших рахунків і можливість перевіряти стан рахунку, поповнювати мобільний телефон, здійсювати перекази, оплачувати комунальні платежі і проводити багато інших операцій.

Додаткову інформацію, а також мережу розташування відділень і терміналів можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua. Якщо у Вас є смартфон, радимо завантажити додаток «ПриватКарта».

Немає коментарів:

Дописати коментар