понеділок, 22 травня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку оприлюднила перелік перших учасників програми “Теплі кредити”

На Херсонщині активно діє програма з отримання відшкодування на оформлення енергоефективних засобів. Це означає, що кожен клієнт ПриватБанку може отримати компенсацію по кредитуванню на придбані товари. Торгові точки-учасники програми “Теплі кредити” працюють в Херсоні, Олешках, Скадовську і багатьох інших населених пунктах області. Перелік виробників і продавців енергозберігаючих матеріалів на Херсонщині постійно збільшується.

ПриватБанк долучився до теплого кредитування в рамках Державної цільової економічної програми енергоефективності цього року і вже розробив новий зручний сервіс для отримання відшкодування. Так, з 3 квітня громадяни можуть отримати компенсації не лише за договорами на сайті ПриватМаркет, а й за будь-яким “теплим кредитом”, оформленим у роздрібному чи інтернет-магазині, що підтримує сервіс "Оплата Частинами".
1.jpg
- Процедура отримання компенсації надзвичайно проста. Єдина вимога до магазину - це відповідність представлених в ньому товарів переліку, що підлягає «теплому» кредитуванню, -  відзначає керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. - А щоб отримати безвідсоткову розстрочку від ПриватБанку, клієнтам потрібно подати заявку у меню Приват24 - “Оплата частинами” - "Теплі кредити" та вказати адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію та прикріпити рахунок-фактуру.

Під категорію відшкодування за “теплим кредитом” потрапляють котли, вікна, двері, радіатори, лічильники води та матеріали для проведення робіт з теплоізоляції. У залежності від номенклатури покупки різниться й сума відшкодування. Так, для котлів з використанням будь-яких видів палива і енергії (крім природного газу та електроенергії) відшкодування становитиме 20%, а у випадку, коли клієнт є отримувачем субсидії  - 35%. На щомісячній основі ПриватБанк формує реєстри позичальників, які оформили кредит, та передає дані агентству Держенергоефективності. Компенсацію держави банк перераховує на кредитну карту клієнта, по якій була здійснена покупка та оформлена “Оплата частинами”.


Зазначимо, до реєстру потрапляють кредити, оформлені на товари, що відповідають певним рекомендаціям. Перелік обладнання, яке можна придбати в рамках програми «теплі кредити», та можливий відсоток компенсації по ньому клієнти ПриватБанку можуть дізнатися у будь-якому відділенні банку або за посиланням.


Також нагадаємо, що у ПриватБанку херсонці мають змогу оформити «теплий кредит» терміном до 24 місяців без будь-яких переплат. Максимальма сума позики становить 50 тис. грн. Херсонська філія ПриватБанку запрошує всіх жителів області - фізичних осіб, підприємців, ОСББ, представників влади - до партнерства і співпраці заради ефективної, вчасної та економної підготовки до опалювального сезону.


Немає коментарів:

Дописати коментар