середу, 26 серпня 2015 р.


Херсонська філія ПриватБанку допоможе купити або продати автомобіль


Купити новий автомобіль або автомобіль з пробігом можна через ПриватБанк - у Херсонській області в 2015 році цією можливістю скористалися більше 50 осіб. На продаж виставляються легкові та вантажні машини, автобуси, автомобілі для бізнесу.

"Особливою популярністю у наших клієнтів користуються порівняно недорогі вітчизняні та імпортні машини. Середня ціна найбільш затребуваних авто коливається в межах ста тисяч гривень, - говорить старший фахівець з продажу автомобілів Херсонської філії ПриватБанку Олександр Власенко. - Але є в нашій базі і дуже дорогі машини представницького класу, і машини за кілька тисяч гривень, які автоумільці розбирають на запчастини".

Ця послуга Приватбанку може бути цікава і тим, хто хоче продати своє авто або обміняти його з доплатою на нову машину. "Потрібно тільки бажання, все інше зроблять наші фахівці, - підкреслює Олександр Власенко. - Ми оформимо викуп старого автомобіля за вигідними ринковими цінами і направимо виручені кошти на покупку іншого - нового або вживаного автомобіля. Клієнтові потрібно тільки один раз прийти у відділення, а потім про всі операції по його угоді йому повідомлять за допомоги sms-інформування".

Якщо продавець чи покупець хоче постійно контролювати процес купівлі-продажу, він може це робити в режимі онлайн з будь-якої точки світу. Для цього необхідно зайти на https://planetavto.com.ua. Правила роботи сервісу і всі запитання можна з'ясувати на https://privatbank.ua/kredity/avto-v-kredit.

Після звернення в банк ціну за свій автомобіль клієнт дізнається протягом 5 хвилин, а гроші за його продаж отримає протягом доби. Клієнтам ПриватБанку не потрібно мати справу з автоінспекцією, щоб зняти або поставити на облік машину. Усі автомобілі, які ПриватБанк пропонує для продажу, вже зареєстровані в ДАІ, і клієнт не витрачає гроші на оформлення документів. А це - 6% від суми придбання. Ще один рядок економії - відсутність обов'язкового страхування автомобіля (Каско). При укладанні угоди в ПриватБанку відсутність цієї процедури дозволяє заощадити ще до 7% вартості авто.

У базі ПриватБанку постійно знаходиться в середньому 600-700 автомобілів. У 2015 році в Херсонській області через банк було придбано понад 50 машин - сьогодні на виставковому майданчику Херсонської філії ПриватБанку на вул. Патона, 4-Д представлено ​​до продажу більше 20 автомобілів.

Немає коментарів:

Дописати коментар