понеділок, 17 серпня 2015 р.

Проект «Економимо разом!» від ПриватБанку представив досвід економного відпочинку на Херсонщині

На початку липня ПриватБанк запустив проект «Економимо разом!», де кожний житель України може ділитися корисними порадами з економії. 5 серпня тут опубліковано замітку “Як відпочити на морі і зекономити”- про відпочинок у автокемпінгу поблизу селища Лазурне. Завдяки такому формату відпустки родина із 3 осіб (мама, тато й син 9 років) витратила на тижневу відпустку на Чорному морі близько 3 тисяч гривень.
   
«Економимо разом!» – це проект ПриватБанку, за допомогою якого кожен користувач може поділитися своїм досвідом щодо економного витрачання енергії та інших ресурсів, ефективного використання коштів і вигідного вибору банківських послуг. Тут розповідають про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях, а інші користувачі оцінюють користь порад та голосують за них.
   
Перший приз знайшов свого власника в Ужгороді. Ним стала Христина Антоник, котра поділилася безцінними порадами економії на подорожах за кордон. Христина каже, що можна побувати за кордоном, об’їхати кілька міст і багато чого побачити, маючи лише 50 дол. в гаманці.



«Я дуже сподівалася на перемогу в проекті, хоча й закрадалися сумніви, – зізнається Христина Антоник. – Дуже вдячна ПриватБанку за такий подарунок. Електронна книга – це саме те, чого мені зараз найбільше бракувало. Намагаюся не витрачати марно свій час, тому, якщо є вільна хвилинка, читаю. З паперовою книгою та телефоном у дорозі не дуже зручно, адже завжди економлю місце та заряд».

На сайті проекту econom.pb.ua кожен бажаючий може розповісти про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях. Щоб додати нову пораду в «народну енциклопедію», потрібно просто натиснути на кнопку «Додати пораду» та заповнити всі необхідні поля.

Користувачі сайту можуть не тільки прочитати, але й оцінити користь кожної поради та проголосувати за неї. Щомісяця експертна група буде відбирати найкращі ідеї та дарувати авторам цінні подарунки, серед яких сучасні смартфони, планшети та електронні книги. Херсонська філія ПриватБанку щиро сподівається на те, що наші земляки будуть активними, успішними, економними і обов’язково увійдуть до числа переможців проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар