понеділок, 31 серпня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку пропонує карти з індивідуальним дизайном



Рік тому ПриватБанк представив карти з патріотичним дизайном. Клієнти із задоволенням  сприйняли цю ініціативу. А вже зараз пропозиції щодо дизайнерського рішення карти значно ширші – адже галерея карт постійно поповнюється новими цікавими варіантами.

Як повідомили в прес-службі Херсонського філіалу ПриватБанку, тепер можна замовити пластикову карту з власним дизайном безпосередньо на сайті pb.ua/foto і отримати її у відділенні банку або поштою. Можлива також доставка кур’єром додому чи в офіс. Вартість випуску авторської карти становить 99 грн., обслуговування такої карти безкоштовне.

“На сьогоднішній день тільки ПриватБанк пропонує своїм клієнтам таку послугу, – говорить керуюча Херсонською філією ПриватБанку Олена Бельмега. – Це може бути будь-яке зображення із галереї дизайну карт, а також зображення вашого підприємства або його логотипу. Також для дизайну власної пластикової картки можна використовувати будь-які власні малюнки, зображення або фото – крім тих, які охороняються авторським правом. Діють обмеження на випуск картки із зареєстрованими товарними знаками та зображеннями, публічне використання яких заборонено законодавством. Ми впевнені, що карта з індивідуальним дизайном сподобається мільйонам наших клієнтів та дасть можливість проявити свою індивідуальність”.

Замовити авторську картку може кожний клієнт, що має звичайну карту ПриватБанку. Якщо у клієнта немає картки “Універсальна” або карти для виплат, її можна відкрити в банку миттєво та безкоштовно. Авторську картку ПриватБанку можна також замовити у подарунок своїм друзям, родичам чи знайомим. Активується вона простим і зручним способом – через банкомат або у відділенні банку за допомоги співробітника.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 тисячі корпоративних клієнтів. У регіональній мережі банку працює 2 497 відділення, 7 537 банкоматів, 12 165 терміналів самообслуговування. Активи ПриватБанку за підсумками 2014 року становлять 204,6 млрд грн, кредитний портфель за минулий рік виріс на 13,2% до 161,3 млрд грн. Обсяг розміщених на рахунках у банку коштів клієнтів з початку 2014 року збільшився на 6% (до 141,3 млрд грн).

Немає коментарів:

Дописати коментар