вівторок, 18 серпня 2015 р.

Херсонська філія ПриватБанку реалізує квитки на Всеукраїнський фестиваль спорту і музики Crazzzy Days та інші цікаві заходи

З 20 до 25 серпня на березі Чорного моря в селищі Лазурне Херсонської області вперше пройде Всеукраїнський фестиваль спорту та музики Crazzzy Days. Наймасштабніша музично-спортивна подія України та Східної Європи об'єднає близько 10 000 гостей, серед них професійні спортсмени, любителі активного способу життя, зірки шоу-бізнесу та музичні фанати.

Херсонська філія ПриватБанку нагадує, що до початку цієї грандіозної події залишилося зовсім мало часу, а придбати квитки на неї можна не виходячи із дому - через Інтернет-банк «Приват24» та на сайті bilet.pb.ua.

Хедлайнерами фестивалю Crazzzy Days стануть топові українські музиканти і групи - Іван Дорн, Бумбокс, ONUKA і The Maneken з живими виступами. На головній сцені також зіграють молоді команди Dvoe, Tape Flakes, Cepasa, Us, Neural Clan, KATYA і Вагоновожаті. Крім того, готується потужний line up електронної танцювальної музики, арт-перформанси на відкритому повітрі, ігри, змагання, майстер-класи від професійних спортсменів, а також унікальне авіашоу, в якому візьмуть участь понад 40 літаків.


ПриватБанк впровадив продаж електронних квитків у 2009 році. Сьогодні через Приват24, мобільний платіжний додаток або термінал самообслуговування банку можна замовити й оплатити квитки на всі види транспорту; футбольні, баскетбольні та хокейні матчі, культурні заходи - і зокрема в кінотеатри. З усіх питань, які виникають у процесі вибору та купівлі електронних квитків, можна звертатися на лінію цілодобової служби підтримки за телефоном 3700.


У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 13112 юридичних осіб та приватних підприємців, працює понад 188 банкоматів, 361 термінал самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар