понеділок, 31 серпня 2015 р.

Доведено: люди, які читають, заробляють більше

На свята ми даруємо нашим клієнтам-підприємцям бізнес-літературу. Книжка пропонується клієнтові після входу у Приват24, швидше за все, Ви не раз бачили такі врізки.

Нещодавно ми вирішили з’ясувати, хто ж більше заробляє: ті, хто відмовляються від книжки, або ті, хто погоджуються завантажити. Звичайно, доступ до корпоративного рахунку часто мають кілька людей. І навряд чи бухгалтер Лариса Іванівна, яка цікавиться бізнес-літературою, якось впливає на доходи підприємства. І тим не менш, статистично,можна вважати ці дані показовими.
За основу ми взяли книжку «Щира лояльність» Ф. Райхельда та Р. Маркі, оскільки саме цю книжку ми запропонували найбільшій кількості підприємств – 100 000. Одразу обмовлюся, що більша частина проігнорувала пропозицію, їх ми не враховували. Нас цікавила конкретна та свідома відповідь – «так, я хочу читати» або «ні, я не хочу читати».
І ось, що ми з’ясували:

Виявилося, що підприємці, які завантажили книжку, у середньому заробляють на 22% більше! А це доводить нашу гіпотезу – люди, які не припиняють навчатися, роблять компанію більш ефективною.
Цікавою також вийшла статистика в розрізі валют. Виявилося, що люди, які багато читають, успішніше працюють із закордонними підприємствами та отримують левову частку від загальної кількості валюти.

Отже, читайте та робіть український бізнес на 22% ефективнішим!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар