понеділок, 17 серпня 2015 р.

На Херсонщині відкриває новий навчальний рік БізнесШкола для дітей

У Херсоні стартував черговий набір до дитячої БізнесШколи ЮніорБанку, у якій школярі отримають знання про основи підприємництва та підвищать рівень фінансової грамотності, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, проходити стажування в банку, а також користуватися банківськими послугами за допомогою дитячої пластикової Карти ЮНІОРА. Як повідомили в Херсонській філії ПриватБанку, заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку, зателефонувавши за номером 3700.



Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Насамперед це захопливий пізнавальний матеріал, мультфільми, екскурсії, школа програмування, ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання. Старшокласники отримують унікальну можливість практичного вивчення економіки, бізнесу та фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Знання, отримані в банківській школі, дозволять впевнено розбиратися в банківських послугах і управляти особистими фінансами.

«Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності – з’являться кілька нових цікавих практичних занять, а кращі учні БізнесШколи будуть заробляти бали та зможуть обмінювати їх на подарунки і призи ЮніорБанку, - говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум. -  Опісля закінчення курсу всі учні отримають Диплом про навчання в БізнесШколі ЮніорБанку та перспективу працевлаштування в різних структурах банку”.

За словами Ірини Шкрум, ЮніорБанк пропонує херсонським школам чимало цікавих програм: безготівковий розрахунок за харчування, впровадження системи електронного контролю за відвідуваністю, а також відкриття БізнесШколи ЮніорБанку.

Безкоштовні заняття БізнесШколи розпочнинаються у вересні. Досвідчені співробітники банку, що пройшли сертифікацію для проведення тренінгів, готові щотижня проводити заняття з зацікавленими учнями від 7 до 16 років прямо на території школи. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з банківських послуг для дітей і підлітків, але й підтримує спортивний рух та програми здорового способу життя школярів.    

Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Заняття БізнесШколи проходять не тільки в обласному центрі, а й у інших населенних пунктах. Піонерами і найактивнішими учасниками програми стали Херсонська гімназія №1 і Херсонський ліцей обласної ради. Цікаві тренінги з призами доступні всім бажаючим школярам. Набір до БізнесШколи відкрито!


Немає коментарів:

Дописати коментар