четвер, 20 серпня 2015 р.

Придбати канцелярське приладдя херсонці можуть зі знижками - завдяки програмі «Бонус Плюс» від ПриватБанку
 

До початку нового навчального року херсонцям і жителям області потрібно купити дуже багато різних товарів і витратити на це вагому частину сімейного бюджету. Херсонська філія ПриватБанку продовжує серію матеріалів про те, як заощадити на витратах під час підготовки до школи. Регіональний прес-офіс банку рекомендує купувати шкільні та, зокрема, канцелярські товари в магазинах-партнерах програми «Бонус Плюс»: херсонські магазини "Учбова книга", "Олівець", "Палітра" і багато інших надають при цьому знижку 5%.

На сьогоднішній день учасниками проекту «Бонус Плюс» стали 413 торгових точок обласного центру - серед них 177 продуктових магазинів, 90 аптек і салонів краси, 15 ресторанів і кафе. Програма «Бонус Плюс» доступна більш ніж 18 млн власників пластикових карт банку.

Специфіка сервісу полягає в тому, що за кожну витрачену гривню на спеціальний бонусний рахунок банк повертає клієнту від 3 до 20% від суми покупки. Ці кошти потім можна вільно витратити в будь-якій торговельній точці мережі.

«Щоб купити для доньки в школу зошити, ручки та інші канцелярські товари, мені не довелося відкладати гроші з зарплати задовго до 1 вересня. Я використовувала ті кошти, які були у мене на бонусному рахунку. Тепер і дочка до школи готова, і я задоволена - на заощаджену зарплату планую нові покупки», - розповідає журналіст одного з херсонських видань Ірина.

На сьогоднішній день тільки в Україні у мережі «Бонус Плюс» працює близько 55 тис. торгових точок і найпопулярніших Інтернет-магазинів. Сюди входять продуктові магазини, аптеки, салони електроніки та побутової техніки, заклади громадського харчування, транспортні компанії. Партнерами програми «Бонус Плюс» від ПриватБанку стали 413 торгових точок у Херсоні, 72 - у Новій Каховці, 77 - у Скадовську, 56 - в Генічеську і багато інших.

Перелік усіх партнерів-учасників програми «Бонус Плюс» в Херсонській області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар