пʼятницю, 7 липня 2017 р.

ПриватБанк і Херсонський машинобудівний завод допоможуть сільгоспвиробникам скоротити витрати на придбання техніки

privat24.pngЛоготип_ТОВ НВП Херсонський машинобудівний завод.jpg

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України затвердило перелік техніки українських виробників, 20% вартості якої компенсується за рахунок коштів державного бюджету. До зазначеного переліку увійшло 40 українських виробників - майже 800 видів і марок техніки та обладнання. Серед них, зокрема, ТОВ НВП "Херсонський машинобудівний завод".

У рамках держпідтримки аграрних виробників на 2017 рік виділено 550 млн грн. Цього року компенсацію за придбання сільгосптехніки збільшено з 15% до 20%, а ПриватБанк став одним із державних банків, які здійснюють операції за програмою.

Щоб отримати компенсацію за придбану техніку, сільгоспвиробнику достатньо подати до державного банку заявку та підтверджуючі документи про її придбання. Потім Мінагрополітики в місячний термін перераховує кошти державному банку. Останній в одноденний термін компенсує покупцю 20% від вартості придбаної техніки без ПДВ.


Повний перелік умов для виплати компенсації наведено в Постанові Кабінету Міністрів. При цьому найголовнішими умовами є придбання техніки або устаткування саме у виробника - учасника програми та оплата купівлі через уповноважений банк, у тому числі ПриватБанк.

Сільгоспвиробникам, які не мають достатньо коштів для купівлі техніки, ПриватБанк оформляє кредитну лінію. Якщо сільгосптехніку вітчизняного виробництва з затвердженого переліку оплачено через державний банк, банк допоможе отримати компенсацію. Подання заявок на компенсацію - на офіційному сайті.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають більше 1000 сільгоспвиробників Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк пропонує сільськогосподарським підприємствам пакет продуктів і послуг, який максимально враховує специфіку ведення агробізнесу і забезпечує цілодобове обслуговування для швидкого та зручного керування грішми підприємства.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку проводять платежі за допомоги телефону без прив’язки до офісу та відділень банку. Повний комплекс рішень для агробізнесу — від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів — та відповіді на поширені питання розміщені на сайті ПриватБанку.

Немає коментарів:

Дописати коментар