середу, 19 липня 2017 р.

На Херсонщині кількість комунальних платежів через мобільний Приват24 збільшилася у 3,5 рази

Кількість херсонців, які оплачують комунальні послуги в режимі онлайн, щороку зростає. Якщо у першому півріччі 2016 року клієнти Херсонської філії ПриватБанку здійснили 23171 такий платіж, то за 6 місяців 2017-го була 80461 оплата на 28,7 млн грн. Число комунальних платежів через мобільну версію Приват24 збільшилося у 3,5 рази!

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам різні зручні варіанти оплати комунальних послуг: через каси відділень, термінали самообслуговування та банкомати, платежі за безкоштовним телефоном 3700, регулярні платежі, мобільний додаток Приват24 і веб-версію Приват24. Останній спосіб є також досить популярним серед херсонців (збільшення кількості оплат за згадані періоди у 1,5 рази) - але мобільний додаток Приват24 набуває все більше прихильників завдяки своїм численним перевагам.

Сьогодні у ПриватБанку комісія за сплату комунальних послуг залишається мінімальною. У касах ПриватБанку тариф на платежі без прямих договорів з комунальними підприємствами становить 3 грн. При оплаті комуналки в терміналі самообслуговування тариф банку складе 2 грн на всі види платежів, а в Приват24 на комунальні платежі діє єдиний тариф в розмірі 1 грн.

Без комісій ПриватБанк приймає платежі на адресу постачальників комунальних послуг, що мають прямі договори з банком щодо компенсації вартості комісії. Сьогодні у банку одна з найбільших в Україні договірних баз з комунальними підприємствами, і більшість комунальних платежів залишаються безкоштовними.

У Херсоні без комісії, тобто безкоштовно, можна оплачувати послуги водоканалу та газопостачання через ТСО та Приват24. При цьому дистанційні способи оплати суттєво економлять не тільки ваші гроші, але й час.

Загалом на Херсонщині через Приват24 проходить 62,48% оплат за “комуналку”. У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів,
15983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар