четвер, 27 липня 2017 р.

Херсонська філія ПриватБанку розширила мережу банкоматів у Скадовську

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування - особливо актуальною ця тема є під час курортного сезону. Цього липня Херсонська філія ПриватБанку розширила мережу банкоматів у Скадовську.  


У знаменитому курортному місті на Чорноморському узбережжі відкрито два нові банкомати. Їх установлено за наступними адресами:

  • вул. Гагаріна, 65А (магазин “Білий лев”);
  • вул. Незалежності, 121 ("Маркет").

Таким чином, тепер у Скадовську працюють 7 банкоматів, 11 терміналів, 2 відділення, а також поштомат ПриватБанку - усі вони позначені на карті офіційного сайту.
 


“Термінали самообслуговування дозволяють цілодобово безпечно здійснювати майже всі банківські операції за кілька хвилин як з картки, так і готівкою без черг та відвідування банку”, - зазначив заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко.

У зв'язку з підвищеною популярністю і затребуваністю послуг терміналів самообслуговування прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує клієнтам про можливості безготівкового розрахунку за послуги і товари в точках, де встановлені наші термінали.

Операції по рахунках у будь-якому місці та в будь-який час можна здійснювати за допомогою Інтернет-банку «Приват24», мобільного додатку Privat24, SMS-банкінгу, дзвінків за безкоштовним телефоном 3700 і багатьох інших послуг віддаленого банкінгу.

За оперативною інформацією, цими днями Херсонська філія ПриватБанку також установила три нові термінали самообслуговування у мережі супермаркетів "Фреш" : на просп.Текстильників, 9 і вул. І. Кулика, 114Ж у Херсоні та на вул. Паризької Комуни, 55 в Новій Каховці.

Немає коментарів:

Дописати коментар