четвер, 6 липня 2017 р.

До 30 вересня у херсонських тролейбусах можна їздити безкоштовно

1 липня 2017 року ПриватБанк розпочав акцію, яка дозволить “кататися зайцем” на законних підставах. Оплата проїзду за допомогою QR-коду з картки Mastercard дозволяє отримати повернення коштів за другий куплений квиток!


Як оплатити проїзд у міському транспорті?
1. Увійдіть у мобільний додаток Privat24.
2. Натисніть кнопку "Сканувати" в головному меню додатку і відскануйте QR-код, що зображено на стикері в салоні транспорту.
3. Виберіть картку Mastercard і підтвердіть оплату.
4. Покажіть квиток на екрані смартфона кондукторові або контролерові.

ПриватБанк повертає гроші за другий квиток, що було сплачено того ж дня. Кількість квитків на одного клієнта впродовж акції не обмежена. В акції можуть брати участь усі клієнти ПриватБанку – власники карток Mastercard. Подробиці акції “Катаємося безкоштовно” можна дізнатися за посиланням.

Кількість оплат, які херсонці здійснюють за допомогою QR-коду, стрімко збільшується. Якщо протягом 3 зимових місяців клієнти Херсонської філії ПриватБанку провели 357 таких операцій, то навесні їх кількість вже майже досягла 2000 - тобто збільшилася у 5 разів.

Нагадаємо: 1 березня 2017 року Херсон став другим містом в Україні, де упроваджено можливість оплачувати проїзд у тролейбусах за допомогою QR-коду. Але скористатися вигідними умовами акції “Катаємося безкоштовно” можна й у інших містах України. Акція діє також у Дніпрі, Львові, Чернігові, Івано-Франківську, Конотопі, Білій Церкві, Запоріжжі, Сумах, Хмельницькому, Черкасах, Дружківці, Краматорську, Миколаєві та Олександрії.

Немає коментарів:

Дописати коментар