середу, 26 липня 2017 р.


Херсонська філія ПриватБанку першою в Україні реалізувала проект з лізингу спецтехніки

 


ПриватБанк запропонував бізнесу вигідну послугу - лізинг комерційного транспорту та спецтехніки. Вперше в Україні такий проект реалізувала Херсонська філія ПриватБанку спільно з приватним підприємцем Світланою Садовою.

Лізинг комерційного транспорту та спецтехніки - це можливість придбати вітчизняні чи імпортні комерційні авто та спецтехніку з мінімальним пакетом документів і без додаткової застави. Херсонський підприємець Світлана Садова скористалася цією можливістю для придбання нової сміттєперевізної машини.

“Я дізналася про таку можливість від керівника відділення на Перекопській, 20 Олени Волкової, - говорить Світлана Валентинівна. - Зовсім не побоялася того, що таку банківську послугу буду отримувати першою в Україні. Мені подобається обслуговування в ПриватБанку, ми відкрили тут зарплатний проект, пройшли всі процедури оформлення, отримали кошти і вже користуємося нашою новою машиною”.

Поступово все більше підприємців переконуються у численних перевагах лізингу в ПриватБанку. Ними є:
  • можливість придбати найкращі авто та техніку для бізнесу;
  • низька процентна ставка – від 1% річних без прихованих комісій і переплат;
  • просте оформлення – мінімальний комплект документів, рішення про надання фінансування ухвалюється онлайн;
  • Ви отримуєте комтранспорт/спецтехніку відразу, а виплати здійснюєте за рахунок прибутку від його використання;
  • не потрібна додаткова застава.

У Херсонській області ПриватБанк обслуговує понад 512000 індивідуальних клієнтів, 15983 юридичні особи та приватні підприємці, працює 188 банкоматів, 360 терміналів самообслуговування та 76 відділень.

Більше інформації про всі послуги для бізнесу від ПриватБанку, які будуть цікаві і вигідні як приватним підприємцям, так і великим корпоративним клієнтам, можна знайти на офіційному сайті банку.

Немає коментарів:

Дописати коментар