четвер, 20 липня 2017 р.

ЮніорБанк на Херсонщині шукає зіркові обличчя

20117128_826999620802954_5679296374201814189_o.jpg

ЮніорБанк шукає дитину, яка стане уособленням банку для всіх дітей України. Задля пошуку зіркової дитини стартував конкурс «ЮніорБанк шукає зірок», який проходить з 17 липня до 30 вересня.2017 року.

Шанс стати зіркою є і у херсонців. За словами Ірини Шкрум, керівника напрямку ЮніорБанк Херсонської філії ПриватБанку, “щоб взяти участь у конкурсі, потрібно сфотографувати дитину з Карткою Юніора або логотипом ЮніорБанку і надіслати фото особистим повідомленням в офіційній групі ЮніорБанку на Facebook із зазначенням локації. Переможе учасник, чиє фото набере максимальну кількість лайків”.

Фото дитини-переможця буде розміщено на плазмових панелях, у поліграфії та іншій рекламі послуг ЮніорБанку. Конкурс щойно розпочався - і в його альбомі вже чимало світлин дітлахів Херсонщини. Серед них, зокрема, житель селища Лазурне Голопристанського району Назар Співак. 
 


 


У розіграші головного призу беруть участь перші 100 користувачів, фото яких набрали найбільшу кількість лайків. Кожному зі 100 користувачів присвоюється порядковий номер. Переможець визначається через систему random.org. Переможці отримують призи при наявності Картки Юніора.

А 100 щасливчиків, які набрали найбільшу кількість лайків, отримають безкоштовно карту з індивідуальним дизайном. Детальні умови акції - за посиланням.

Нагадаємо, унікальна пластикова Картка Юніора, що випускається за згодою та під контролем батьків, не лише прокладає шлях до зірок їхнім дітям, а й допомагає навчатися. Зараз, під час канікул, у Херсоні для юніорів безкоштовно проводять заняття літньої Бізнес-Школи, екскурсії у відділення банку, бізнес-квест “Секрет однієї купюри”, працює квест-кімната “Загублені в банку”.

Херсонська філія ПриватБанку активно співпрацює з благодійним фондом "Майбутнє Херсонщини", міським JUMP табором професій, комп’ютерним табором Академії ШАГ, табором відпочинку «Сонечко» на базі Херсонського центру позашкільної роботи тощо.

Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області. Цікаві банківські захоплення очікують і на Вас, не пропустіть шанс зробити це літо зірковим і голосуйте за земляків!
 
5CabcJrLmh77Gb-qNEVuRfaE9O1RkKoN4Twj1G6r1WyOhztYaKCQ1gJ6YrK-ZP91iKdxYaXWUSki9EzEJ_RaKvbHlcsgaASQwFb5=w1280-h826


Немає коментарів:

Дописати коментар