понеділок, 17 липня 2017 р.

Спеціально для херсонців ПриватБанк проведе розіграш двох смартфонів

smart-za-kommunalku_sender-398x174-ukr_0.png

1 липня Херсонська філія ПриватБанку запустила акцію, яка дозволить жителям області виграти сучасні смартфони. Для цього достатньо оплатити комунальні послуги в терміналі самообслуговування або за допомогою Інтернет-банку Приват24.

«Участь в акції беруть ті херсонці, які раніше не оплачували комунальні рахунки за допомогою терміналів самообслуговування ПриватБанку і Інтернет-банку Приват24, - говорить керівник бізнесу платежів Херсонської філії ПриватБанку Віктор Ніжурін. - Ми хочемо показати їм, що зараз для оплати рахунків, наприклад, за газ і воду, немає необхідності стояти в чергах до каси. А головне - пропонуємо особисто переконатися, наскільки наші термінали і додатки можуть спростити оплату комуналки і заощадити час».

Для того щоб стати учасником акції, клієнтам достатньо здійснити комунальний платіж на суму не менше 300 грн. Смартфони будуть розіграні в кінці липня і в кінці серпня.

Сьогодні у ПриватБанку комісія за сплату комунальних послуг залишається мінімальною. При оплаті комуналки в терміналі самообслуговування тариф банку складе 2 грн на всі види платежів, а в Приват24 на комунальні платежі діє єдиний тариф в розмірі 1 грн.

Безкоштовно, тобто без комісії, через ТСО та Приват24 у Херсоні можна оплачувати послуги водоканалу та газопостачання.

Нагадаємо, в квітні і травні ПриватБанк вже проводив серед своїх клієнтів по всій Україні акцію «Смартфон за комуналку». За її результатами щасливим володарем сучасного смартфона Meizu M3 Note став підприємець із Нової Каховки Євген Божко.

Вам потрібен смартфон? Оплатіть комуналку!

Немає коментарів:

Дописати коментар