вівторок, 8 травня 2018 р.

ПриватБанк нагородив головних переможців “Молодої хвилі-2018”

3 травня 2018 року у Херсонському державному університеті пройшов заключний гала-концерт фестивалю студентської творчості “Молода хвиля–2018”. Цього ж дня відбулося нагородження переможців акції - відповідно до рішень журі та за участі представників ПриватБанку.



58-й фестиваль “Молода хвиля” пройшов у рамках обласної програми “Молодь Херсонщини” за підтримки студради при Херсонській облдержадміністрації та департаменту освіти, науки і молоді ОДА. Студентські колективи ХДУ демонстрували свої вокальні, хореографічні та акторські здібності протягом трьох тижнів.

“Херсонщина і Херсонський державний університет завжди відкриті для прогресивної, творчої та натхненної молоді, – наголосив народний депутат України, новообраний ректор ХДУ Олександр Співаковський. - Саме тому сьогодні у нашому університеті зібралися представники 6 навчальних закладів”.

Цьогоріч фестиваль набув нового формату і став регіональним. До участі у гала-концерті долучилися Херсонський національний технічний університет, Херсонський державний аграрний університет, Херсонська державна морська академія,  Бериславський педагогічний коледж ім. Беньковського та Новокаховський приладобудівний технікум. Загалом у фестивалі взяли участь понад півтори тисячі осіб.

Кульмінаційним моментом 58-го фестивалю студентської творчості “Молода хвиля” стало нагородження переможців. Місця розподіляли у 3 номінаціях: “Вокальний конкурс”, “Фристайл” та хореографічний конкурс.

За загальними результатами творчих виступів головну перемогу і І місце здобув факультет іноземної філології - саме йому вручив нагороду заступник керівника напрямку ПриватБанку Володимир Чечоткін.



Херсонський державний університет - одна з перших у регіоні бюджетних організацій, що розпочала співпрацю з ПриватБанком і сьогодні нараховує близько 10 тисяч клієнтів - отримувачів стипендій, зарплат тощо.

Херсонська філія ПриватБанку надає постійну допомогу навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У 2017 році ПриватБанк став єдиною установою, якій управління освіти Херсонської міської ради вручило відзнаку “Кращий меценат освітньої галузі”.

Немає коментарів:

Дописати коментар