четвер, 3 травня 2018 р.

ПриватБанк у Херсоні зустрів “Медіаполігон”

19 квітня 2018 року студенти 1 курсу спеціальності “Журналістика” ХДУ завітали на екскурсію до херсонського ПриватБанку. Зустріч у Центральному офісі банку відбулася в рамках проекту “Школа універсального репортера «Медіаполігон»”.



Під час екскурсії Херсонською філією ПриватБанку студенти дізналися про історію банку, особливості фінансової установи, можливості онлайн-практики і працевлаштування, а також роботу прес-служби - як працювати із ресурсами, досягати певних цілей, працювати зі ЗМІ та бути інформаційно озброєними.

Знайомство продовжив інтерактивний тренінг із бліц-інтерв’ю, під час якого майбутні журналісти поспілкувалися з найкращими фахівцями з обслуговування корпоративних клієнтів, фізичних осіб та з керуючою Херсонською філією ПриватБанку Оленою Бельмегою.



“Зустріч виявилася напрочуд інформативною та цікавою для майбутніх журналістів, - зазначила у мережі фейсбук першокурсниця ХДУ Марина Азізова. - Студенти щиро вдячні за таку можливість збагатитися в новій сфері, зарядитися гарним настроєм та отримати безліч нових ідей, які точно знадобляться нам у майбутній професії!”

Центральний офіс ПриватБанку знаходиться у серці міста Херсона, на площі Свободи. Із шостого поверху будівлі розкинулися неймовірні види міста - і студенти також побачили світлини різних років, наче помандрували у своєрідній машині часу. Завершили зустріч спільні фото та селфі на унікальному фоні центральної площі.



Школа універсального репортера “Медіаполігон” у рамках проекту Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні реалізується ХМГО “Херсонський прес-клуб” у партнерстві з кафедрою соціальних комунікацій факультету філології та журналістики Херсонського державного університету.

Українські студенти вважають ПриватБанк найбільш привабливим роботодавцем для молодих фахівців серед усіх українських банків. Стипендію в ПриватБанку отримують понад 70% студентів Херсонщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар