середу, 30 травня 2018 р.



Херсонські ОСББ почали “утеплюватись в кредит” за допомогою ПриватБанку


ОСББ Херсонщини активно взялися за освоєння бюджету, що виділений на отримання компенсації по державній програмі енергозбереження на цей рік. “Теплий  приватбанківський кредит” вже розпочав свою роботу в ОСББ “Монтажник-НК” (Нова Каховка), “Діамант Херсона” і “Покришева, 57” (Херсон). А першим на Херсонщині ОСББ, що отримало фінансування за програмою “теплих” кредитів у 2018 році, стало об’єднання “Лавреньова, 12” із обласного центру. 
 

“Ми скористалися програмою “теплих” кредитів від ПриватБанку для установлення пластикових енергозберігаючих вікон, - говорить голова ОСББ “Лавреньова, 12” Валентина Карриєва. - Освоїли більше 118 тис. гривень, оформили всі необхідні документи для отримання компенсацій”.
  
Пакет документів для отримання “теплого” кредиту регламентований постановою Кабінету Міністрів України. Протягом усього процесу розгляду заявки працівники ПриватБанку супроводжують клієнта, консультуючи з будь-яких питань в оформленні документів.

У Херсонській області відсоткові ставки відшкодовують з державного, обласного та місцевих бюджетів. Держава відшкодовує 20% за придбання “негазових” котлів, 35% – для утеплення індивідуального житла, 40% - для ОСББ і 70% - для отримувачів субсидій, які входять до складу цих ОСББ.

“Участь відразу в кількох програмах значно здешевлює кредит для ОСББ, - говорить директор Херсонської філії ПриватБанку Олена Бельмега. - Відтепер у рамках державної програми енергоефективності “Теплі кредити” ОСББ можуть отримати кредит до 2 млн грн, а термін погашення пільгових позик продовжено до 5 років”.

ПриватБанк першим із партнерів державної програми запропонував найнижчі серед банків ставки кредитування – до 18%. Фінансування проектів енергоефективності в рамках програми на 2018 рік становитиме 65 млн грн.

Серед особливостей оформлення “теплих” кредитів від ПриватБанку - мінімальна кількість голосів мешканців будинку для підписання документів (66%) та видача коштів без одноразової комісії, що автоматично зменшує відсотки по виплатах.

Познайомитись ближче з умовами отримання “теплих” кредитів можна на відповідному сайті.

1 коментар:

  1. Я настільки вдячний Elegantloanfirm за те, що ви допомогли мені отримати кредит у розмірі 600 000,00 доларів США за допомогою кредитного працівника Расса Гаррі, що я вам вічно вдячний. Моє життя перевернулося, мої фінанси влаштувалися, я зараз володію бізнесом, який я використовую для піклування про потреби моїх сімей. Я так вам вдячний, містере Русс, і Бог вас благословить. Ви можете зв’язатися з ними за фінансовою допомогою електронною поштою: Elegantloanfirm@hotmail.com для отримання фінансової допомоги.

    ВідповістиВидалити