четвер, 3 травня 2018 р.

ПриватБанк запровадив спецпрограму кредитування внутрішнього туризму

 



ПриватБанк удосконалив програму фінансування бізнесу «Країна успішного бізнесу» (КУБ) введенням нового виду кредиту – «ТурКУБ» («Туристичний КУБ»). У рамках програми «ТурКУБ» ПриватБанк буде надавати фінансування з адаптованими під специфіку бізнесу графіками погашень підприємцям і компаніям тих регіонів країни, де найбільш розвинений сезонний туристичний бізнес, а саме: для клієнтів з фактичним місцем ведення бізнесу на узбережжі Чорного та Азовського морів, а також на гірськолижних курортах Прикарпаття та Закарпаття.

«ПриватБанк продовжує розвивати спеціальні проекти фінансування найперспективніших для України галузей економіки, орієнтуючись на розвиток саме малого та середнього бізнесу, – говорить керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку Сергій Клюєв. – Умови програми «ТурКУБ» розроблено з урахуванням вимог і специфіки роботи сектора сезонного туризму та максимально наближено до реального таймлайну роботи такого бізнесу. Ми у майбутньому плануємо розширювати перелік населених пунктів, де діятиме програма, і на всесезонні курорти».

Сума фінансування банком сезонних турпідприємств, готелів, ресторанів чи кафе може сягати до 1 млн грн, а відсотки за користування кредитом становитимуть 2% на місяць від початкового розміру позики (у тому числі в разі дострокового погашення кредиту).

Для підготовки до літнього сезону клієнти ПриватБанку, які ведуть діяльність у населених пунктах на узбережжі Чорного та Азовського морів, зможуть отримати кредит з початку січня до кінця червня з обов’язковим погашенням «тіла» кредиту в липні – вересні (по третині боргу щомісяця) з погашенням відсотків щомісяця.

Відповідно, щоб підготуватися до зимового сезону, отримати кредит можна буде з початку липня до кінця грудня з обов’язковим погашенням «тіла» кредиту в січні – березні та погашенням відсотків щомісяця. Така програма буде працювати для клієнтів з фактичним місцем ведення бізнесу в туристичних центрах на Прикарпатті та Закарпатті.

Немає коментарів:

Дописати коментар