пʼятницю, 11 травня 2018 р.

ПриватБанк реалізує “квіткі” на потяги Білоруської залізниці

Улітку Білоруська залізниця запускає сполучення з Херсонською областю та Бердянськом. Білети (білоруською - квіткі) на курорти Чорного та Азовського морів вже можна придбати за допомогою сервісів ПриватБанку.



З 1 червня по 21 вересня 2018 року Білоруська залізниця відновлює щоденне курсування потягу міжнародних ліній №100/99 Мінськ-Новоолексіївка з причіпною групою безпересадочних вагонів до Бердянська.

Також повідомляється, що поїзд №94/93 Мінськ-Одеса з причіпною групою безпересадочних вагонів Барановичі-Мінськ-Херсон в літній період курсуватиме щодня.



Угоду, яка активізує співпрацю в сфері пасажирських і вантажних перевезень, "Укрзалізниця" і Білоруська залізниця підписали 15 березня 2018 року. У числі іншого, сторони запланували організувати більш зручне перевезення пасажирів до українських курортів.

ПриватБанк пропонує клієнтам швидкі, зручні та надійні способи купівлі квитків без черг у будь-який час. Придбати квиток можна в Інтернет-банку Приват24, через термінали самообслуговування, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700, або за допомогою мобільного додатка. Купити квиток можна також у терміналах самообслуговування, у відділеннях банку та на спеціальному сайті bilet.pb.ua.

Електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на “паперовий” квиток. Такі проїзні документи не потрібно обмінювати в касах на звичайні – достатньо показати провідникові роздруківку електронного квитка або збережену копію на телефоні, планшеті чи ноутбуці.

За бажанням клієнти можуть скористатися новою послугою ПриватБанку “Автовикуп”. Якщо в момент купівлі потрібних квитків на поїзд у продажу не виявилося, банк на прохання клієнта викупить перші ж вільні від броні квитки.

ПриватБанк почав продаж цифрових квитків на поїзди у вересні 2014 року. В Україні через ПриватБанк купується кожен 8-й залізничний квиток (як в електронному, так і паперовому форматі). У 2017 році купівля квитків значно зросла - загалом по Україні через усі канали ПриватБанку було продано понад 5 708 208 залізничних квитків.

Немає коментарів:

Дописати коментар