вівторок, 25 жовтня 2016 р.

«Приват24 для бізнесу» запустив онлайн-замовлення поліграфії


ПриватБанк запустив нову послугу для корпоративних клієнтів і підприємців – онлайн-замовлення поліграфічної продукції. Тепер візитку, флаєр, листівку можна замовити за декілька кліків через комп'ютер або смартфон просто в електронному банку «Приват24 для бізнесу».

«Більшість наших клієнтів уже звикли купувати страховки для колективу або залізничні та авіаквитки в «Приват24 для бізнесу», а тепер зможуть й отримувати найбільш популярні види поліграфії, не виходячи з офісу, – розповідає Олександр Ніколенко, керівник напрямку «Малий і середній бізнес» ПриватБанку. – Ми вкотре розширили можливості Інтернет-банку, сподіваємося, така можливість допоможе нашим клієнтам зручніше вести бізнес».

Завдяки технології конвеєрного багатопоточного друку та автоматизації всіх процесів, ціна на поліграфію значно дешевша в порівнянні зі стандартним друком. Високу якість друку підтверджено сертифікатом якості 2pdfx.com відповідно до стандарту ISO 12647-2. Кожен тираж проходить контроль якості.

Замовити поліграфію максимально просто – у меню «Послуги» – «Замовлення поліграфії» у «Приват24 для бізнесу» вибрати тип поліграфічної продукції (вид паперу, тип покриття, термін виконання замовлення), завантажити макет та оплатити замовлення. Замовлення можна отримати в 1 460 поштоматах ПриватБанку по всій Україні.

Немає коментарів:

Дописати коментар