суботу, 22 жовтня 2016 р.

У жовтні ПриватБанк додав переказам RIA мобільності

 

 

У жовтні українці, які отримують або відправляють міжнародні грошові перекази RIA в ПриватБанку, стануть ще мобільнішими. Як повідомили в банку, кожен клієнт, який у період дії акції отримає або відправить переказ RIA на суму понад 100 дол. США в еквіваленті, автоматично отримає від банку поповнення мобільного рахунку на 10 грн. Така акція банку й однієї з провідних світових грошових систем буде діяти по всій Україні до кінця жовтня.

ПриватБанк і Ria Money Transfer запустили в Україні сервіс доступних міжнародних грошових переказів у вересні минулого року. Завдяки такій співпраці клієнти ПриватБанку можуть відправляти й отримувати грошові перекази RIA в євро (EUR) або доларах США (USD) у понад 2 560 філіях банку по всій Україні. Також у будь-якому відділенні банку відправити й отримати грошові перекази зможуть особи, які не мають банківського рахунку.

Партнерство з RIA дає клієнтам ПриватБанку можливість відправляти грошові перекази в режимі 24/7, використовуючи інноваційні канали: термінали самообслуговування або Приват24. Крім того, клієнти можуть відправити гроші через найбільшу мережу агентів RIA, що включає понад 272 тис. точок по всьому світі.

RIA є одним із провідних операторів світового ринку грошових переказів, здійснює перекази через мережу агентів і точок, розташованих по всій Північній Америці, Латинській Америці, Європі та в Азійсько-Тихоокеанському регіоні, а також онлайн зі США на www.riamoneytransfer.com. Глобальна мережа RIA налічує 272 тис. точок у 147 країнах світу. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.riafinancial.com і www.riamoneytransfer.com

Немає коментарів:

Дописати коментар