вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Херсонські підприємці можуть застрахувати свій колектив від нещасних випадків на виробництві



Щоб оптимізувати витрати організації на матеріальну допомогу для лікування та реабілітації співробітників, херсонські підприємці можуть скористатись унікальною послугою від ПриватБанку - «Страхування колективів».

Застрахувавши свій колектив, підприємства отримають низку й інших переваг. Зокрема, розширення соціального пакета, який надається співробітникам, скорочення витрат робочого часу керівництва та бухгалтерії на розгляд таких запитань, мотивація цінних співробітників, які приносять прибуток компанії.



Страховий платіж у місяць за одного співробітника становить 10/20/50 грн. При настанні страхового випадку один працівник зможе отримати до 25 000/50 000/125 000 грн.

Підприємства мають змогу одержати знижку на страхування колективу. У разі страхування колективу понад 100 осіб – 50% від страхового тарифу або від суми регулярного платежу за одного співробітника. Знижка надається підприємствам із зарплатним проектом понад 100 карток або за наявності понад 100 карток «Універсальна» на зарплатному проекті в іншому банку – 50%.

Страхування колективу швидко та зручно можна оформити за 5 хвилин. Для цього слід зайти  у «Приват24 для бізнесу» в меню «Послуги»/«Страхування». Застрахований співробітник може в Приват24 самостійно роздрукувати договір або подати заявку щодо страхової події в меню «Мої рахунки» –> «Страховки», прикріпивши відскановану копію медичної довідки, не відвідуючи відділення. Страхове відшкодування виплачується співробітнику на будь-яку картку ПриватБанку протягом 1 робочого дня з моменту отримання медичної довідки.

Крім того, нагадуємо, що застрахуватись може і родина працівника. Для своїх клієнтів ПриватБанк пропонує “Захист на кожен день” від непередбачених обставин. Наразі вже більше 1,75 млн. клієнтів ПриватБанку застрахували себе і своїх близьких від нещасного випадку.

За I квартал 2016 року по страховці “Захист на кожен день” 10,3 тис клієнтів ПриватБанку отримали страхові виплати на суму 27,4 млн грн. Середня виплата склала 2660 грн.

Страховку можна оформити самостійно у Приват24, на сайті або ж звернутись за допомогою до будь-якого із 76 відділень ПриватБанку на Херсонщині. Отримати більш детальну інформацію про необхідні дії при настанні страхового випадку та перелік необхідних документів клієнт може за телефоном 0800500801 (цілодобово).

Немає коментарів:

Дописати коментар