пʼятницю, 28 жовтня 2016 р.




Херсонська філія ПриватБанку пропонує сільгоспвиробникам найкращий інструмент розрахунку з пайовиками за оренду землі

Ефективне використання землі, розрахунки з пайовиками за земельні паї та надходження до місцевого бюджету є дуже важливими чинниками економіки регіону - а особливо аграрної Херсонської області. ПриватБанк запропонував сільгоспвиробникам використовувати карту для виплат як найкращий інструмент розрахунків.

Карти для виплат дозволяють розраховуватися з будь-якою кількістю пайовиків швидко та зручно - оплати проходять буквально за 1 день без самостійного перевезення готівки. Завдяки карті для виплат від ПриватБанку розрахунки з пайовиками за оренду землі та постачальниками (фізичними особами) стають максимально простими, зручними та безпечними. 



Для досягнення цієї мети треба здійснити кілька наступних кроків:

  1. Ви отримуєте карти для виплат у найближчому відділенні ПриватБанку.
  2. Передаєте ці карти своїм пайовикам/постачальникам.
  3. Ваші партнери активують картки.
  4. Ви створюєте реєстр на сайті ПриватБанку і оплачуєте його в Приват24.
  5. Банк зараховує гроші на картки.

Херсонська філія ПриватБанку забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів. Це “Приват24 для бізнесу”, міжнародна картка «Ключ до рахунку», «Платежі за телефоном», акції за депозитами, ПриватМаркет, паливний проект і багато інших. Перед початком сільгоспробіт 2017 року Херсонська філія ПриватБанку разом з новим галузевим партнером “Agro Arena” реалізують спільну програму фінансування аграріїв на купівлю насіння, ЗЗР та добрив за гарантовані платежі під 0,1% річних.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають більше 1000 сільгоспвиробників Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. Серед них добре відомі в Україні та за її межами ТОВ “Білозерський”, ПАТ «ФРІДОМ ФАРМ ІНТЕРНЕШНЛ», багатогалузева фірма ”ТАВРІЯ”, СТОВ “Нива”, ФГ “Південна еліта” тощо. Чимало з них залучили народні інвестиції та створили нові робочі місця завдяки успішній участі у національному проекті “Країна успішного бізнесу”.





1 коментар:

  1. Ти в системі заборонені банківських і у вас немає користь банків, або краще є проект і потребують фінансування, поганий кредит запис або потрібні гроші, щоб оплатити рахунки, фонд для інвестицій в компанії.
    Так що якщо вам потрібен кредит не соромтеся звертатися до мене більше про моїх термінів. Будь ласка, зв'яжіться зі мною безпосередньо по електронній пошті: lucastrid123@gmail.com.
    PS: не серйозних людей утриматися

    ВідповістиВидалити