середу, 26 жовтня 2016 р.

Клієнти Херсонської філії ПриватБанку отримали можливість взяти участь у програмі лояльності для власників карток Mastercard Mastercard запустила в Украине программу лояльности для владельцев карт
Компанія Mastercard запустила в Україні програму лояльності під назвою «Більше». Для того, щоб узяти в ній участь, власники карток мають зареєструватися на офіційному сайті програми.

При першій реєстрації в період з 10 жовтня по 10 листопада кожен може отримати 30 гривень поповнення мобільного рахунку, футбольні подарунки (раз в тиждень поло або рюкзак), безкоштовний телепакет від Megogo, знижку на посуд в мережі магазинів «Фокстрот» або один місяць підписки на журнал ЕLLE.

Клієнти ПриватБанку можуть зареєструватися в програмі «Більше», використовуючи дані вже діючих карток платіжної системи Mastercard або оформивши таку картку у будь-якому відділенні ПриватБанку по Україні. Кожен користувач може зареєструвати до 5 платіжних карток.

Для постійної участі в програмі лояльності користувачі повинні просто розраховуватися картками системи Mastercard, і за кожну покупку понад 50 гривень їм будуть нараховуватися бали - 1 бал дорівнює 1 транзакції при оплаті на суму вище 50 гривень або безконтакній оплаті проїзду в громадському транспорті. Якщо користувач зареєстрував 5 карток, то бали з них будуть накопичуватися на один рахунок. Зароблені бали можна витратити на товари, отримати знижки на покупки або обміняти на послуги у партнерів.

MC_UEFA_2017_net_1110x840.jpg

По закінченні акції відбудеться визначення головного переможця, чия дитина буде супроводжувати гравців під час футбольного матчу фіналу Ліги Чемпіонів UEFA 2017 у Кардіфі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар