суботу, 22 жовтня 2016 р.

Клієнти Oriflame оцінили поштомати

​​ 
За останній рік понад 5 тис. клієнтів однієї з найбільших в Україні косметичних компаній Oriflame отримали свої замовлення через національну мережу поштоматів ПриватБанку. Це стало можливим у рамках спільного проекту доставки замовлень Oriflame в поштомати ПриватБанку, який був запущений у травні 2015 року. Як відзначають у банку, кожен другий консультант оформляє повторну доставку замовлень Oriflame в поштомати. Для багатьох консультантів, які хоча б раз зробили замовлення в поштомат ПриватБанку, цей сервіс став постійним способом доставки замовлень Oriflame.

«Отримати замовлення можна буквально за 10 секунд у найближчому відділенні банку. Для отримання замовлення досить авторизуватися через термінал самообслуговування або сфотографувати QR-код поштомата камерою смартфону, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Оплатити посилку також можна пластиковою карткою або готівкою через термінал самообслуговування, безконтактно за допомогою Приват24, при цьому оплата замовлення відбувається безпосередньо перед отриманням, позбавляючи консультанта від необхідності йти до відділення окремо й оплачувати замовлення».
На сьогоднішній день мережа поштоматів ПриватБанку нараховує 1 486 точок отримання посилок, причому не тільки у великих містах, а й віддалених населених пунктах і районних центрах. Унікальна технологія логістики, а також використання банківського термінала та платіжної картки дозволяє гарантувати безпеку отримання відправлень. Коли покупка доставлена в поштомат, одержувач отримує SMS або повідомлення в Приват24. Тепер на сайті Oriflame вибрати зручний для себе поштомат стало ще простіше, завдяки карті.

Немає коментарів:

Дописати коментар