понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Херсонська філія ПриватБанку знову підтримала конкурс для дошкільників «Крок до зірок»


У Херсонському навчально-виховному комплексі "Гімназія №56" відбувся гала-концерт лауреатів V ювілейного міського конкурсу дошкільнят "Крок до зірок". Цього року Херсонська філія ПриватБанку знову виступила партнером проведення фінального арт-свята - ПриватБанк надав організаторам заходу допомогу в придбанні подарунків для переможців творчого змагання.

20161027_105433.jpg

20161027_102539.jpg

V ювілейний міський конкурс дошкільнят "Крок до зірок" проходив у 2 відбіркові етапи. У ньому взяли участь 418 дітей віком від 3 до 6 років - загалом до фестивалю долучилися 57 навчальних закладів Херсона.

Переможців визначали у різних номінаціях:«Хореографія», «Співи, гра на музичних інструментах», «Спортивний, оригінальний жанр» тощо. Кращі музичні керівники та колективи, вчителі та вихователі, які брали активну участь в організації заходу, були нагороджені подяками міського голови.

20161027_103848.jpg


Разом із меценатами та безпосередніми учасниками святкового балу завітали народний депутат України Денис Сілантьєв, херсонський міський голова Володимир Миколаєнко, секретар міської ради Олена Урсуленко та начальник міського управління освіти Юрій Ніконов. Останні двоє були запрошені до виконання вальсу - і чудово виконали ритмічні па разом з ведучими.

Херсонська філія ПриватБанку постійно надає підтримку навчальним закладам, педагогам та їх вихованцям. У Херсоні на карту ПриватБанку отримують зарплату понад 4300 педагогів, які працюють у 144 навчальних закладах. Серед них - близько 3 тисяч співробітників 70 дошкільних освітянських установ.


Встроенное изображение 1

Встроенное изображение 1

Встроенное изображение 2

Немає коментарів:

Дописати коментар