пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

ПриватБанк відкрив у Херсоні квест-кімнату «Загублені в банку»


«Загублені в банку» - так називається нова квест-кімната, яку ПриватБанк відкрив 7 жовтня для херсонських школярів. Здобувати фінансові знання діти зможуть в ігровій формі. Завдання учасників - якомога швидше знайти вихід із закритого приміщення, розгадуючи головоломки. При цьому квест розрахований не тільки на дітей, а й на батьків.

dfb0359f47426012f951c5550b6c242f.i750x630x557.jpeg



Використовуючи підказки, за допомоги логічного мислення, кмітливості та знань про банківські сервіси діти повинні за певний час вибратися з приміщення.


- Квести дуже популярні в багатьох країнах. Такі ігри сприяють не тільки набуттю нових корисних знань, а й вчать взаємодії, роботі в команді, пошуку шляхів виходу зі складних обставин, - говорить керівник напряму ЮніорБанк у Херсоні Ірина Шкрум.


Для участі в грі необхідно оформити карту Юніора для дітей та картку ПриватБанку - дорослим. Адреса квест-кімнати: м. Херсон, пр. Ушакова, 43 (Центральне відділення Херсонської філії ПриватБанку). Подати заявку на участь можна за телефоном +3 8 099 290 30 20 (тренер Олена).


Соціальна програма фінансової грамотності для школярів ЮніорБанк діє з 2009 року. Сьогодні програма працює в Україні і Латвії, об'єднуючи понад 500 тисяч школярів - серед них 13 000 юніорів Херсонської області.


Поступити до школи фінансової грамотності досить просто. Необхідно отримати карту Юніора - оформити її можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. При собі треба мати свідоцтво про народження дитини. Карта випускається за згоди і під контролем батьків. Це справжня платіжна карта, з якою 8-16-річний школяр може користуватися «дорослими» банківськими послугами.


ЮніорБанк регулярно проводить різні акції. На разі до 31 грудня 2016 року проходить акція для шкіл «Шалений смартфон». Навчальний заклад долучається до програми «Карта для харчування», і не менше ніж 100 учням цієї школи в період дії акції відкривають карти Юніора. Серед юніорів, учнів шкіл - учасниць, будуть розіграні 8 смартфонів.

Немає коментарів:

Дописати коментар