пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Власне авто стало реальністю для понад 10 000 клієнтів ПриватБанку


Актуальна та важлива новина від ПриватБанку: для жителів Херсонщини стало ще більш доступним авто у розстрочку. ПриватБанк знизив процентні ставки з кредитування нових машин. Відтепер придбати нове авто у розстрочку можна зі ставкою 18%.

“Платити по розстрочці можна більшими сумами, ніж установлений щомісячний платіж, - говорить спеціаліст зі споживчого кредитування ПриватБанку Ігор Биков. - Сума, що перевищує щомісячний платіж, піде на погашення тіла розстрочки. Умови програми дозволяють придбати в лізинг будь-які авто незалежно від вартості та формату купівлі: як на популярних інтернет-майданчиках, так і в автосалонах”.

З ПриватБанком придбати авто дуже просто: рішення про надання кредиту приймається протягом 30 хвилин від моменту звернення клієнта, а саме авто клієнт отримає протягом 2-3 днів. Умови оформлення автолізингу в ПриватБанку не передбачають прихованих комісій, у тому числі за дострокове погашення кредиту.

Перший внесок становить від 10%, угода укладається на термін від одного до 5 років. Крім того, ПриватБанк бере на себе турботи, пов’язані з оформленням документів у РСЦ, що значно полегшує процедуру купівлі авто для клієнтів.

Також за умовами договору банк не може підвищити в односторонньому порядку процентну ставку із розстрочки, яку клієнт вже оформив. Це додатковий захист і гарантії для бажаючих придбати авто.

Розрахувати платіж по розстрочці можна самостійно на офіційному сайті ПриватБанку. Питання з автолізингу можна також поставити за безкоштовним телефоном 3700 та безпосередньо у 76 відділеннях ПриватБанку на Херсонщині.

Немає коментарів:

Дописати коментар