пʼятницю, 27 липня 2018 р.

ПриватБанк запустив акцію для любителів шопінгу в Європі


20 липня в Україні стартувала акція для любителів шопінгу в Європі – «У Діснейленд разом із TaxFree4U». Участь в акції не вимагає реєстрації, достатньо здійснити купівлі у Франції на суму від 500 євро та отримати повернення ПДВ за сервісом TaxFree4U. Серед усіх учасників акції буде розіграно головний приз – подарунковий сертифікат на два квитки в Діснейленд і оплату перельоту в Париж. Крім того, якщо повернення ПДВ зараховується на картку Masterсard, клієнти зможуть отримати додаткові подарунки від міжнародної платіжної системи.

У рамках співпраці ПриватБанку та TaxFree4U клієнти банку можуть отримувати повернення ПДВ з купівель на території Іспанії, Італії, Франції, Німеччини та Великобританії. Це можуть бути як великі торгові центри, так і приватні магазини.

Для повернення tax free за допомогою TaxFree4U потрібно завантажити мобільний додаток на смартфон з App Store або Google Play, додати інформацію про поїздку та завантажити чеки на куплені товари. Коли додаток автоматично сформує декларацію повернення ПДВ, її потрібно роздрукувати та пред’явити митному офіцеру в аеропорту вильоту.

Декларацію з печаткою митниці та оригінали чеків можна залишити у партнерів TaxFree4U в аеропортах Європи або надіслати їх в український офіс компанії. Повернення коштів ПДВ буде зараховано протягом 7 днів на картку ПриватБанку без додаткових комісій.

Немає коментарів:

Дописати коментар