середу, 4 липня 2018 р.

ПриватБанк відкрив можливість платити Apple Pay клієнтам будь-якого українського банку

ПриватБанк відкрив можливість платити Apple Pay клієнтам будь-якого українського банку. Для цього потрібно зареєструватися в оновленій версії мобільного банку Privat24 для iOs і підтвердити реєстрацію через facebook або електронною поштою (як на відео).

Сервіс доступний для нових користувачів Privat24 з мобільними телефонами, які раніше не були зареєстровані в додатку. Після реєстрації банк автоматично відкриває prepaid карту, яка підключається до Apple Pay.

Поповнити передплачену картку ПриватБанку можна онлайн, додавши в privat24 свою карту українського банку, так і за допомогою терміналів самообслуговування або іншого сервісу будь-якого банку.

Нагадаємо, 17 травня 2018 року власники карт ПриватБанку першими отримали можливість користуватися Apple Pay - легким, безпечним платіжним інструментом, який повністю змінить сферу мобільних платежів в Україні.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в додатках і на сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком на бічну кнопку і поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. У магазинах розплачуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch.

Card news

Немає коментарів:

Дописати коментар