середу, 4 липня 2018 р.


ПриватБанк та Департамент агропромрозвитку Херсонської ОДА уклали угоду про співпрацю

ПриватБанк та Департамент агропромрозвитку Херсонської ОДА уклали угоду про співпрацю


Двосторонній меморандум підписано між Херсонським обласним Департаментом агропромислового розвитку і Херсонською філією ПриватБанку. Сторони домовилися про співпрацю з метою підтримки малого та середнього підприємництва в аграрному секторі на Херсонщині. Подія сталася за участі директора ПриватБанку з питань взаємодії з органами влади Юрія Гусєва.

Юрій Гусєв провів презентацію актуальних програм, запроваджених державним банком на допомогу сільгоспвиробникам. Загалом у цьому році український Уряд виділив більше 6 мільярдів гривень на різні програми підтримки для аграріїв – більше половини з них реалізує саме ПриватБанк. А херсонські фермери сьогодні дійсно потребують фінансової підтримки, наголосили у профільному Департаменті.

"Щорічно агровиробники Херсонської області залучають до 2 млрд грн кредитних коштів на забезпечення виробничого процесу, - говорить директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації Олександр Паливода. -Щоб повноцінно працювати та розвиватись, нашим аграріям не вистачає щороку близько 1 млрд кредитних коштів. Між тим залучення та оперування кредитними коштами є поширеною світовою практикою в сфері агробізнесу".

ПриватБанк здійснює кредитування сільгоспвиробників Херсонської області за трьома програмами пільгового фінансування: "АгроКУБ”, "Лізинг сільгосптехніки” та "Агросезон”. В укладеному меморандумі йдеться зокрема і про компенсацію відсотків за кредитами за рахунок бюджетних коштів.

На сьогоднішній день рахунок у ПриватБанку мають близько 1000 аграріїв Херсонщини - підприємців та юридичних осіб. ПриватБанк забезпечує повний комплекс рішень для агробізнесу - від придбання техніки в лізинг до гарантованих платежів.

Детальніше про умови кредитування сільгоспвиробників можна дізнатися, замовивши зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700 або на сайті банку.

Немає коментарів:

Дописати коментар