четвер, 5 липня 2018 р.

ПриватБанк продовжує розширювати мережу терміналів самообслуговування на курортах Херсонщини

ПриватБанк активно розвиває мережу зон самообслуговування на Херсонщині. Спеціально до початку курортного сезону Херсонська філія ПриватБанку відкрила 8 нових зон самообслуговування в населених пунктах, розташованих на узбережжі Чорного та Азовського морів.


Нові термінали самообслуговування установлено за наступними адресами:

  1. Залізний Порт, вул. Шкільна, 47 А, пансіонат “Хвиля”.
  2. Залізний Порт, вул. Морська, 18 А, пансіонат “Караван”.
  3. Залізний Порт, вул. Морська, д. б/н, банківський модуль.
  4. Залізний Порт, вул. Шкільна, 2/57, гастроном.
  5. Приморське, вул. Приморська, район ринку.
  6. Лазурне, вул. Торгова, район ринку.
  7. Щасливцеве, вул. Миру, 26, селищна рада.
  8. Генічеська Гірка, вул. Азовська, 8а.

“Сьогодні в терміналах ПриватБанку доступні найпопулярніші банківські послуги: поповнення мобільних телефонів та платіжних карт, депозитних вкладів і кредитів, оплата комунальних та інших рахунків, відправлення і отримання грошових переказів, - розповідає заступник керівника банкоматної та термінальної мережі ПриватБанку в Херсоні Валерій Гарковенко. - Розширення мережі терміналів самообслуговування забезпечить додатковий комфорт нашим клієнтам”.

У розпал курортного сезону банківські модулі ПриватБанку обслуговують не тільки своїх клієнтів, але і власників карт інших банків, чиї банкомати в найпопулярніших точках морського узбережжя Херсонщини не встановлені. У зв'язку з підвищеною популярністю і затребуваністю послуг терміналів самообслуговування прес-офіс Херсонської філії ПриватБанку нагадує клієнтам про можливості безготівкового розрахунку за послуги і товари в точках, де встановлені наші термінали.

Операції по рахунках можна здійснювати за допомоги SMS-банкінгу, дзвінків за безкоштовним телефоном 3700, мобільних додатків і багатьох інших послуг віддаленого банкінгу. Особливу увагу прес-офіс рекомендує звернути на швидкість і зручність використання Інтернет-банку «Приват24», який дає цілодобовий доступ до ваших рахунків і можливість перевіряти стан рахунку, поповнювати мобільний телефон, здійсювати перекази, оплачувати комунальні платежі і проводити багато інших операцій.

Додаткову інформацію, а також мережу розташування відділень і терміналів можна знайти на офіційному сайті банку pb.ua. Якщо у Вас є смартфон, радимо завантажити додаток «ПриватКарта».

Немає коментарів:

Дописати коментар